Academisch Ziekenhuis Groningen

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Academisch Ziekenhuis Groningen in Groningen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Academisch Ziekenhuis Groningen
ADRES
STRAATNAAM: 
HANZEPLEIN 1; 9713GZ; GRONINGEN
WOONPLAATS: 
Groningen
POSTCODE: 
9713 GZ
GEMEENTE: 
Groningen
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Ziekenhuizen and Zorginstellingen, Activiteiten: Ziekenhuizen.Voor de aankomst met de auto naar Academisch Ziekenhuis Groningen kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Groningen laten berekenen en tonen.
MAP

HANZEPLEIN 1, 9713GZ, GRONINGEN, Nederland

Academisch Ziekenhuis Groningen met het hoofdkantoor in HANZEPLEIN 1, 9713GZ, GRONINGEN, Nederland, Ziekenhuizen and Zorginstellingen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Ziekenhuizen and Zorginstellingen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Academisch Ziekenhuis Groningen kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Academisch Ziekenhuis Groningen.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
53616161
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Academisch Ziekenhuis Groningen de internationale nummer +31 53616161 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Academisch Ziekenhuis Groningen contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Academisch Ziekenhuis Groningen vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Academisch Ziekenhuis Groningen sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Ziekenhuizen and Zorginstellingen in Groningen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Ziekenhuizen and Zorginstellingen van Groningen in Groningen.
ziekenhuizen, zorginstellingenMeer Bedrijven in deze branche: