Academisch Ziekenhuis Groningen

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Academisch Ziekenhuis Groningen in Groningen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Academisch Ziekenhuis Groningen
ADRES
STRAATNAAM: 
Hanzepln 1; 9713GZ; Groningen
WOONPLAATS: 
Groningen
POSTCODE: 
9713 GZ
GEMEENTE: 
Groningen
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.Voor de aankomst met de auto naar Academisch Ziekenhuis Groningen kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Groningen laten berekenen en tonen.
MAP

Hanzepln 1, 9713GZ, Groningen, Nederland

Academisch Ziekenhuis Groningen met het hoofdkantoor in Hanzepln 1; 9713GZ; Groningen, Nederland, Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Academisch Ziekenhuis Groningen kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Academisch Ziekenhuis Groningen.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
050 3616161
FAXAPPARAAT: 
050 3614200
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Academisch Ziekenhuis Groningen de internationale nummer +31 050 3616161 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Academisch Ziekenhuis Groningen contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Academisch Ziekenhuis Groningen vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 050 3614200 of aan de email adres van het bedrijf Academisch Ziekenhuis Groningen sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen in Groningen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen van Groningen in Groningen.
ziekenhuizen, sanatoria, verpleeghuizenMeer Bedrijven in deze branche: