Altingerhof

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Altingerhof in Beilen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Altingerhof
ADRES
STRAATNAAM: 
Molenstr 39; 9411NK; Beilen
WOONPLAATS: 
Beilen
POSTCODE: 
9411 NK
GEMEENTE: 
Midden-Drenthe
POSTCODEGEBIED: 
Assen
PROVINCE: 
Drenthe
REGIO: 
Noord
Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.Voor de aankomst met de auto naar Altingerhof kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Beilen laten berekenen en tonen.
MAP

Molenstr 39, 9411NK, Beilen, Nederland

Altingerhof met het hoofdkantoor in Molenstr 39; 9411NK; Beilen, Nederland, Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Altingerhof kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Altingerhof.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0593 535300
FAXAPPARAAT: 
0593 535303
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Altingerhof de internationale nummer +31 0593 535300 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Altingerhof contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Altingerhof vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0593 535303 of aan de email adres van het bedrijf Altingerhof sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen in Beilen of vanuit een ander regio in Drenthe en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen van Beilen in Drenthe.
ziekenhuizen, sanatoria, verpleeghuizenMeer Bedrijven in deze branche: