B H Timmer-Lie B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van B H Timmer-Lie B.V. in Heerlen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
B H Timmer-Lie B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
ZANDWEG 28; 6417AT; HEERLEN
WOONPLAATS: 
Heerlen
POSTCODE: 
6417 AT
GEMEENTE: 
Heerlen
POSTCODEGEBIED: 
Heerlen
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Zandweg
REGIO: 
Zuid
Tandartsen.Voor de aankomst met de auto naar B H Timmer-Lie B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Zandweg in Heerlen laten berekenen en tonen.
MAP

ZANDWEG 28, 6417AT, HEERLEN, Nederland

B H Timmer-Lie B.V. met het hoofdkantoor in ZANDWEG 28; 6417AT; HEERLEN, Nederland, Tandartsen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Tandartsen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot B H Timmer-Lie B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van B H Timmer-Lie B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
455427481
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over B H Timmer-Lie B.V. de internationale nummer +31 455427481 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van B H Timmer-Lie B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor B H Timmer-Lie B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf B H Timmer-Lie B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Tandartsen in Heerlen of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Tandartsen van Heerlen in Limburg.
tandartsenMeer Bedrijven in deze branche: