Centocor B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Centocor B.V. in Leiden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Centocor B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Einsteinwg 101; 2333CB; LEIDEN
WOONPLAATS: 
Leiden
POSTCODE: 
2333 CB
GEMEENTE: 
Leiden
POSTCODEGEBIED: 
Leiden
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Einsteinweg
REGIO: 
West
Farmaceutische Industrie En Groothandel.Voor de aankomst met de auto naar Centocor B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Einsteinweg in Leiden laten berekenen en tonen.
MAP

Einsteinwg 101, 2333CB, LEIDEN, Nederland

Centocor B.V. met het hoofdkantoor in Einsteinwg 101; 2333CB; LEIDEN, Nederland, Farmaceutische Industrie En Groothandel.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Farmaceutische Industrie En Groothandel of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Centocor B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Centocor B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
071 5242444
FAXAPPARAAT: 
071 5216511
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Centocor B.V. de internationale nummer +31 071 5242444 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Centocor B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Centocor B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 071 5216511 of aan de email adres van het bedrijf Centocor B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Farmaceutische Industrie En Groothandel in Leiden of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Farmaceutische Industrie En Groothandel van Leiden in Zuid-Holland.
farmaceutische, industrie, en, groothandelMeer Bedrijven in deze branche: