Dianet, Sticht

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Dianet, Sticht in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Dianet, Sticht
ADRES
STRAATNAAM: 
Meibergdreef 9; 115AZ; Amsterdam Zuidoost
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
115 AZ
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Meibergdreef
REGIO: 
West
Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.Voor de aankomst met de auto naar Dianet, Sticht kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Meibergdreef in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

Meibergdreef 9, 115AZ, Amsterdam Zuidoost, Nederland

Dianet, Sticht met het hoofdkantoor in Meibergdreef 9, 115AZ, Amsterdam Zuidoost, Nederland, Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Dianet, Sticht kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Dianet, Sticht.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
2 5662437
FAXAPPARAAT: 
2 696491
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Dianet, Sticht de internationale nummer +31 2 5662437 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Dianet, Sticht contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Dianet, Sticht vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 2 696491 of aan de email adres van het bedrijf Dianet, Sticht sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen van Amsterdam in Noord-Holland.
ziekenhuizen, sanatoria, verpleeghuizenMeer Bedrijven in deze branche: