Dillingh Extra Apotheek

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Dillingh Extra Apotheek in Den Helder. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Dillingh Extra Apotheek
ADRES
STRAATNAAM: 
Middenwg 161; 1782BE; Den Helder
WOONPLAATS: 
Den Helder
POSTCODE: 
1782 BE
GEMEENTE: 
Den Helder
POSTCODEGEBIED: 
Heerhugowaard
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Middenweg
REGIO: 
West
Apotheken, Specialist In Cliënteninformatie Ook Voor: Homeopathie, Gezondheidsproducten, Incontinentiematerialen, Medische Hulpmiddelen, Voedingssuplementen Etc. Bezorging Mogelijk. Open Ma T/M Vrij Van 08. 00-18. 00 Uur. Voorts Volgens Dienstregeling. Een Zaak Van Vertrouwen. ..Voor de aankomst met de auto naar Dillingh Extra Apotheek kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Middenweg in Den Helder laten berekenen en tonen.
MAP

Middenwg 161, 1782BE, Den Helder, Nederland

Dillingh Extra Apotheek met het hoofdkantoor in Middenwg 161; 1782BE; Den Helder, Nederland, Apotheken.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Apotheken of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Dillingh Extra Apotheek kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Dillingh Extra Apotheek.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0223 612581
WEBSITE: 
www.extra-apotheek.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Dillingh Extra Apotheek de internationale nummer +31 0223 612581 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Dillingh Extra Apotheek contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Dillingh Extra Apotheek vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Dillingh Extra Apotheek sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Apotheken in Den Helder of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Apotheken van Den Helder in Noord-Holland.
apothekenMeer Bedrijven in deze branche:

  • Nieuwstr 13, 5521CA, Eersel, Nederland
  • Rotiusstr 1A, 1624GA, Hoorn NH, Nederland
  • Raadhuispln 2a, 6367ED, Voerendaal, Nederland
  • De Clinckhoeff 21, 3402GA, IJSSELSTEIN, Nederland
  • Kastelenpln 175, 5653LX, Eindhoven, Nederland