Dukdalf, Zorgcentrum

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Dukdalf, Zorgcentrum in Harlingen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Dukdalf, Zorgcentrum
ADRES
STRAATNAAM: 
Zuiderhaven 38; 8861XW; Harlingen
WOONPLAATS: 
Harlingen
POSTCODE: 
8861 XW
GEMEENTE: 
Harlingen
POSTCODEGEBIED: 
Franeker
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.Voor de aankomst met de auto naar Dukdalf, Zorgcentrum kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Harlingen laten berekenen en tonen.
MAP

Zuiderhaven 38, 8861XW, Harlingen, Nederland

Dukdalf, Zorgcentrum met het hoofdkantoor in Zuiderhaven 38; 8861XW; Harlingen, Nederland, Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Dukdalf, Zorgcentrum kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Dukdalf, Zorgcentrum.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0517 412341
FAXAPPARAAT: 
0517 418815
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Dukdalf, Zorgcentrum de internationale nummer +31 0517 412341 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Dukdalf, Zorgcentrum contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Dukdalf, Zorgcentrum vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0517 418815 of aan de email adres van het bedrijf Dukdalf, Zorgcentrum sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen in Harlingen of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Ziekenhuizen, Sanatoria, Verpleeghuizen van Harlingen in Friesland.
ziekenhuizen, sanatoria, verpleeghuizenMeer Bedrijven in deze branche: