Habru B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Habru B.V. in Lisse. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Habru B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Postbus 142; 216AC; Lisse
WOONPLAATS: 
Lisse
POSTCODE: 
216 AC
GEMEENTE: 
Lisse
POSTCODEGEBIED: 
Heemstede
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Postbus
REGIO: 
West
Medische Installaties En Instrumenten.Voor de aankomst met de auto naar Habru B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Postbus in Lisse laten berekenen en tonen.
MAP

Postbus 142, 216AC, Lisse, Nederland

Habru B.V. met het hoofdkantoor in Postbus 142, 216AC, Lisse, Nederland, Medische Installaties En Instrumenten.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Medische Installaties En Instrumenten of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Habru B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Habru B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
252 41655
FAXAPPARAAT: 
252 416419
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Habru B.V. de internationale nummer +31 252 41655 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Habru B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Habru B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 252 416419 of aan de email adres van het bedrijf Habru B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Medische Installaties En Instrumenten in Lisse of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Medische Installaties En Instrumenten van Lisse in Zuid-Holland.
medische, installaties, en, instrumentenMeer Bedrijven in deze branche: